Szöllősi Sándor PDF Nyomtat Email
 
Ügyvezető Igazgató/Chief Executive Officer

Szöllősi Sándor a Blue Diamond-ot a kezdetektől sikeresen vezeti. Mielőtt megkezdte a cégnél  sikeres karrierjét, a Compass és a Siemens csoport alkalmazta szakértelméért. Most 46 éves, az agglomerációban él és dolgozik, innen irányítja a a vállalatcsoport stratégiáját, fejlesztéseit, csoport szintű pénzügyeit, valamint banki és befektetői kapcsolatait.

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az épületüzemeltetés valamint (közép-és felső vezetőként) a szolgáltató cégek vállalatirányítási területén.
Angliai, magyarországi üzleti tanulmányainak köszönhetően kiválóan ismeri a régió FM piacát és azok főbb szereplőit. 4 évig tevékenykedett a HFMS (Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség) marketing-és kommunikációs igazgatójaként.

Számos sikeres komplex szolgáltatási projekt felépítésében (Soft&Hard FM) vett részt a kezdeti finanszírozástól a projektek  továbbfejlesztéséig.

Szöllősi úr kiválóan beszél angolul, Nottinghami Egyetemen diplomázott - majd Budapesten a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerezte MBA diplomáját. 4 gyermeke van.

 
 
Copyright © 2020 BLUE DIAMOND HUNGARY KFT.. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licensz alá tartozó szabad szoftver.
WEBFocus Stúdió