BLUE DIAMOND HUNGARY KFT.
Létesítmények üzemeltetése PDF Nyomtat Email


ÜDVÖZÖLJÜK A BLUE DIAMOND HUNGARY HONLAPJÁN!
 

Cégünk irodaházakban és ipari létesítményekben végez FM tevékenységet portaszolgálat, ügyeletes recepciós szolgáltatás, étkeztetés, takarítás, műszaki üzemeltetés).


A Blue Diamond Hungary Kft. szakmai tapasztalataira és piaci ismereteire építve fejleszti üzletágait a hazai piacon.  Legfontosabb értékünk az Ön problémáinak megértése, amely általánosan szakmai, pénzügyi és humán erőforrás tevékenységekre bontható.  Vezetőink nemzetközi tapasztalatára építve mérjük fel az adott feladatokat és teszünk javaslatot a legmegfelelőbb megoldásokra.


Portfóliónk az évek során nagymértékben bővült.

Alakulásunk, 2006 óta fő profilunk, a konyhai szolgáltatások, a takarítás, napi takarítás, szőnyegtisztítás, kárpit tisztítás, portaszolgálat és recepciós szolgáltatás maradt a fő irány, valamint több mint 6 éve már balatoni vendéglátó egységeinkben, üdülőinkben és éttermeinkben várjuk kedves pihenni vágyó vendégeinket.

Tapasztalt kollégáink, üzemeltetési filozófiánk megrendelőink felé megoldás orientált, amellett, hogy a szakmaiságot soha sem mellőzzük sőt mindig szem előtt tartjuk.

Úgy gondoljuk, hogy ez a tapasztalat a legfontosabb eleme cégünk valós értékének!

 
Szöllősi Sándor
Ügyvezető Igazgató
Blue Diamond Hungary Kft. 

 
 
Copyright © 2022 BLUE DIAMOND HUNGARY KFT.. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licensz alá tartozó szabad szoftver.
WEBFocus Stúdió